9 Ocak 2010 Cumartesi

Alice in Wonderland (Harikalar Dünyası) 2010 izle fragman Full İndir İndirmeden İzle Dvd Divx 2010

Alice Harikalar Dünyasında 2010 izle fragman Full İndir İndirmeden İzle Dvd Divx 2010

Bahsetmeden geçemeyeceğim bir diğer film, Alice in Wonderland.

Çocukluğunda gitmiş olduğu yeri hatırlamayan Alice, beyaz tavşanı izleyip Harikalar Dünyası'na geri dönüyor ve hem kaderini tayin etmek, hem de Kızıl Kraliçe'nin zulmünü bitirmek için uğraşıyor.

Filmin yönetimi, bu film için muhteşem bir tercih olan Tim Burton'a verilmiş. Tim Burton'ın harika dünyalar yaratmakta ne kadar usta olduğunu biliyoruz. Ki fragmanda göreceğimiz üzere yine muhteşem bir atmosfer bizi bekliyor.


Ayrıca filmin 3 boyutlu olması, 3 boyutun özellikle Avatar ile çıkış yaptığı bu dönemde iyi bir karar olmuş. Tim Burton tarafından yaratılan Harikalar Dünyası'nı 3 boyutlu izlemek, yazarken bile çok heyecanlandığım bir konu. Yönetmeninin ve filmlerinin hayranları bana katılacaktır.

Alice'i oynayan kızımız, Mia Kasikowska. Çok masum ve tatlı görünüyor filmde. Kendisini Daniel Craig'in oynadığı Defiance filminden hatırlayabilirsiniz. Kadronun kalanı ise Tim Burton'ın maaşlı çalışanları diyebiliriz. Birçok filmde beraber çalıştığı, izlemekten sıkılamadığımız Johnny Depp ve en sevdiğim filmde Marla Singer'ımı oynayan, Burton'ın da eşi olan Helena Bonham Carter. Kendisi ayrıca filmde Kızıl Kraliçemizi oynuyor.
Ayrıca oraya bir de Anne Hathaway sıkıştırmışlar ki, bir anlam veremedim. 


Filmin gösterim tarihi ise yakın. 5 Mart 2010  


Filmden oldukça fazla materyal yayınlandı. Hepsini veremiyorum tabii ama yine de görülmeye değer olanlarını koydum.kaynak

Fragmanlarla başlayalım.




Yayınlanan fotoğraflar:


kaynak

Hiç yorum yok: