8 Ocak 2010 Cuma

Televizyonda görüntülü konuşma yakında!

Skype in Internet enabled TV sets
Televizyonda Görüntülü Konuşma

Yakında dünyanın dört bir yanından oturma odasında TV izlemek için yeni bir şey: yakınlarının ve arkadaşlar olacaktır.

Panasonic ve LG Electronics, iki üst televizyon üreticilerinin, Tüketici Elektroniği Fuarı 2010 (CES 2010) ilan, bunların ücretsiz çevrimiçi, internet servis içine Skype çağrı entegre olan yüksek tanımlı televizyonlar bağladı.

Panasonic plazma televizyonlar bu şirketin 3D çevresinde uyumlu TC-PVT25 serisi, TC-PG25 serisi ve TC-PG20 serisi döner bir satır kadar sağlamaktadır. Tüm internet hizmetleri erişimi kolaylaştırmak için, TV dizileri bu seti USB bağlantı noktası, bir çift bu isteğe bağlı bir Wi-harici klavye Fi dongle veya bağlanabilir olacaktır. Özelliği Televizyonlu klavye entegre etmek önemlidir. Diğer HDTV CES 2010 gösterisi, plazma veya LCD ekran, tüm Panasonic Plazma ve ilan benzer Energy Star 4.0 için geçerli. Bu kesinlikle daha az güç tüketimi, daha fazla tasarruf ve kullanıcılar için bir yeşil bir çevre demektir.

TV'de Skype hizmeti benzer olarak bir PC'de yok, çalışır ancak bazı sınırlamaları mevcut teknoloji ve tüketici bütçesinden oluşturuyordu. Bir TV programında bir kez yapmak veya Skype aramayı cevaplamak Çalmayı duraklatmak olacaktır, çünkü işlemciler televizyon entegre henüz yeterince güçlü kişi sohbete ve aynı anda bir TV programı seyretmek izin değildir bu.

Panasonic olan Güney Kore merkezli Japonya'da, esaslı ve LG, özellikle kendi için Skype web kameraları tasarlanmış satacak olan 100 $ ile 200 $ maliyet gerekmektedir TV, etkin. Bu kameralar TV ve izleyiciler arasındaki mesafelerin çeşitli için özelleştirilmiş olacaktır.

Şimdiye kadar, TV'ler bu, kez online hizmetler sadece sınırlı sayıda erişebilir varsa, örneğin internete bağlanmak için yeteneği var: Yahoo widgets sunan hava durumu ve haberler, güncelleştirmeler ya da Netflix gelen film hizmet akışı. TV üreticileri şimdi evde ana ekranın kimliğini değiştirmek için, daha çok internet hizmetleri ekleyerek ve bir televizyon yapımı bir kişisel bilgisayar gibi daha dizi çalışıyoruz.

Hiç yorum yok: