10 Ocak 2010 Pazar

Android Oyunları : Ücretsiz Multiplayer Destekli En iyi 3 Android işletim sistemi oyunu

Android Oyunları, Multiplayer, android, best game, en iyi oyunlar, indir, download, full free, ücretsiz oyunlar, Sketch Online, Parallel Kingdom, cestos Android Multiplayer Game Download İndir, adnroid işletim sistemi oyunları, google game
Android çok oyunculu oyunlar için hala zayıf kalmaktadır.Fakat Nexus ONE ve Motorola Droid donanım gücü oyun geliştiricileri doğru yöne yönlendirmeye başlamış gözüküyor.Şimdi Sizlere android işletim sistemi için geliştirilmiş MULTIPLAYER (Çoklu oyuncu) Destekli en iyi 3 uygulamayı tanıtacağım.

Sketch Online
Sketch Online
Kısaca Tanımlarsak android için geliştirilmiş bir nevi paint çizim oyunudur.Oyun multiplayer desteklemeside en büyük artısıdır aldıgımız duyumlara göre kısa sürede çok tutuldugu söylenmektedir.

Oyunun amacı diğer kullanıcıların yaptıgı resimleri canlı haliyle seyrederek ne çizdiğini tahmin etmek.Oyunda yanlış tahminleri ve diğer kişileri farklı bir pencerede görebilmekteyiz.Doğru tahmini bulabilmek için gizli ip uçlarıdsa bize verilmektedir.

Sketch Online, Sadece eğlenceli ve kolay kullanılabilir bir oyun gibi algılanmamalı.Oyunu Oynamak İçin 3G İnternet bağlantısı yada wifi ile rahat şekilde kullanılabilir.Kullanıcıların kendilerine özel profil sayfaları mevcuttur merak ettiğiniz bir kullanıcı hakkında biografik bilgileri bulmanızda olası bir durumdur.

Cestos (Android Multiplayer Game)
Cestos Android Multiplayer Game Download İndir
Bir Diğer Multiplayer Oyunuz İse Cestos;
Cestos multiplayer konusunda benzersiz bir oyundur.Oyun öğrenmesi kolay ve iyi stratejik derinliğe sahiptir.Siz Rakibiniz nereye hangi misketi ilerleteceğini tahmin ediyorsunuz amacı ise rakibin bombardımanından kaçmak

Soyalleşmek adına iyi planlanmış olan bu oyunda kendi misketinizi kaş göz giysi ekleyerek güzelleştirebilirsiniz.Oyunun Kendi içerisinde bir lobisi mevcut ve buradan arkadaş edinebilir onları ekleyebilirsiniz.oyunun internet üzerinde fanlarının oldugunuda hatırlatalım.

Parallel Kingdom
Hosted by imgur.com
Belkide Beni En Etkileyen oyundur diyebilirim mantık bakımından sanal dünya ile gerçek dünyayı birleştiriyor oyun google maps üzerinde kullanıcıların gps sinyalleriyle konumunu belirliyor ve hedefe en hızlı varan kullanıcı oyunun galibi oluyor tabi oyun içerisinde karşısına çıkan düşmanlarla şavaşması gerekecek.

Oyun içerisinde karşınıza çıkan ögeleri toplarsanız extra puanlar kazanıyorsunuz.Diger oyuncuların alanlarından hisseler alabiliyorsunuz.

Oyun Hakkında 2 Ddakikalık bir görsel mevcut izlemek isteyenleri youtube'a davet ediyoruz.

Parallel Kingdom Video

Hiç yorum yok: