17 Ocak 2010 Pazar

rehost: hızlı resim yükleme

İmageshack.us resim yükleme sitesini bilmeyen internet kullanıcısı yoktur. İmageshack ile resimlerinizi internete yükleyip çeşitli internet sitelerinde paylaşabilirsiniz. Sizlerin imageshack sitesine daha hızlı upload yapabilmesi için bir firefox eklentisi önereceğiz. Rehost eklentisinin özelliği sizin imageshack.us’a girmeden upload yapıyor olmasıdır.
Eklentiyi firefox tarayıcınız ile kurduğunuz da istediğiniz bir resmin üstüne gelerek sağ clik ve rehost seçeneğini tıkladığınız andan itibaren resim imageshack.us upload edilmiş olur. Rehost seçeneğini tıkladıktan sonra her hangi bir yazı paneline ctrl+v yaptığınız takdir de resim linki çıkacaktır. Bu eklenti size hem zaman hem de kalite kazandırır. Özellikle webmasterların bu eklentiyi kurmasını şiddetle tavsiye ediyoruz. Çünkü bandwith limitini aşmamanız için bu eklenti işe yarayacaktır.
imageshack, rehost, hızlı resim yükleme
İmageshack resim ve video upload sitesini seçmenizin bir diğer nedeni upload siteleri arasındaki üstünlüğüdür. Bazı resim yükleme servisleri kısa bir zaman içerisinde kapanabiliyor. Bazı resim yükleme servisleri ise sunucudaki tüm resimleri bir ay gibi bir süre içerisinde siliyor.

Tabi bu durum da zarar gören her zaman internet kullanıcısı olur. Resimlerinizin uzun yıllar tek bir sunucu da kalmasını istiyorsanız imageshack.us sitesini tercih edebilirsiniz.

Hiç yorum yok: