5 Ocak 2010 Salı

Farmvilli Altını XP'ye çevirme yöntemi

Facebook - Farmvilli Altını XP'ye çevirme yöntemi




Gerekli ekipmanlar,


İşlemler,
  • botumuzu standart bir şekilde "C:\Program Files\FarmVilleBot" klasörü altına kuruyoruz. Daha sonra , indirmiş olduğumuz plugin.rar 'ın içindekileri "C:\Program Files\FarmVilleBot\plugins" klasörü altına taşıyoruz.

  • Daha sonra , İnternet explorer ile facebook hesabımıza "Remember Me" & "Beni Hatırla" seçeneği ile giriş yapıyoruz.

  • Başarılı bir şekilde online olduktan sonra , internet explorer sayfamızı simge durumuna küçültüyorz ve "C:\Program Files\FarmVilleBot\farmvillebot.exe" programını çalıştırıyoruz.

  • Program açılır açılmaz bir süre bekledikten sonra , yüklemiş olduğumuz pluginler programın üst kısmına sekme olarak yerleşecek. Sekmeler yerleştikten sonra ki ilk işimiz "Advanced Settings" sekmesine girip , değerleri aşağıdaki resimde görüldüğü gibi değiştirmektir.




  • Daha sonra "Exchange" sekmesine girerek , aşağıdaki resimde de görüldüğü üzere elde edtmek istediğimiz XP değerini kutucuğa sayısal değer olarak girdiktien sonra "Ekle" butonuna basarak girdiğimiz değeri işlem listesine ekliyoruz. Daha sonra programımız "X:49 Y:49" koordinatları üzerine yeni bir plot ekleyerek sizin yerinize "soybeans" ekip biçmektedir.




  • Eğer ki , istemdışı bir şekilde programımız kapanır ve "X:49 Y:49" koordinatlarında oluşturduğu plot'u silemezse , bu sefer de devreye "superplow" plugini devreye giriyor. Çok kısa bir sürede üstüste gelmiş plotları tespit ederek size aşağıdaki resimde görüldüğü gibi bir uyarı satırı sunuyor.




  • Bu hatalı alanları silmezsek ileride bunun sayısı arttığı an "Out Of Sync Hatası" almaya başlarsınız. Ki bu da çok can sıkıcı bir durumdur. O yüzden altınımız XP'ye çevirirken sık sık bu pluginin ekranını kontrol etmeyi ihmal etmeyiniz. Pluginin ekranında bu uyarı satırını gördükten sonra yapmanız gereken tek şey satırın sonunda bulunan "X" butonuna basmak olacaktır. Bu butona bastıktan sonra ekranımız aşağıdaki resimde görüldüğü gibi değişecektir.




    Tüm bunları eksiksiz yaparsanız ve yeterli miktarda altınınız varsa çok rahat bir şekilde XP elde etmiş olursunuz.

    Not: Elde etmek istediğiniz XP kısmına girceğiniz değerlerin 1 - 9999 arasında olmasına özen gösteriniz.
    Not: Eğer ki bot , sizin verdiğiniz işlemi tamamlamadan "refresh" uyarısı veriyorsa, "Advanced Settings" sekmesinde yer alan "Interval" değerini 60 , "Force the program restart" değerini ise 600 olarak değiştirebilirsiniz.

Hiç yorum yok: