12 Ocak 2010 Salı

Iphone 3Gs Programları

Ülkemizde farklı operatörler sayesinde satışa sunulan ve yurt dışı satış fiyatlarına oranla biraz pahalı olan 3G uyumlu Iphone 3G cihazları için geliştirilen ve Apple Store üzerinden edinebileceğimiz bazı iphone uygulamaları hakkında hazırladığımız bu yazımızda elimizdeki cihazlarımızı nasıl daha eğlenceli ve fonksiyonel hale getiririz sorusuna beraberce cevap aramış olacağız.
** iphone sega super monkey ball
sega iphone super monkey ball

Iphone içerisinde bulundurduğu hareket algılayıcısı sayesinde çok daha eğlenceli uygulamaların hazırlanmasına olanak sağlıyor diyebiliriz. Bir bilgisayar oyunu olan super monkey ball oyununu iphone dahili hareket algılayıcısı sayesinde oynayabiliyorsunuz. Yani iphone cihazınızı bi sağa bi sola sallamaya hazırlanabilirsiniz.
** iphone typePad
iphone typepad

Iphone 3G için yeniden düzenlenen ve TypePad for iPhone Application olarak da ulaşabileceğimiz bu uygulama sayesinde cihazımız ile çektiğimiz resimleri ve videoları doğrudan blogumuzda yayınlayabiliyoruz. Özellikle blog yazarları için işlerini kolaylaştıracak bir uygulama diye düşünüyorum fakat çok esnek bir yapıya sahip olmayabilir.
** iphone loopt
apple iphone loopt

Iphone kullananlar arasında en yaygın uygulamalardan birisinin de bu olabileceğini düşünüyorum, anlık olarak arkadaşlarınızın nerede olduğunu GPS sayesinde harita üzerinde gösteren Iphone 3G, anlık mesajlaşma özelliği ile de arkadaşlarınızla buluşmanızı baya kolaylaştıracak gibi görünüyor…

Hiç yorum yok: