19 Ocak 2010 Salı

PDFmyURL: Web Sayfalarını PDF Olarak Kaydet

PDFmyURL
PDFmyURL.Com
Sıklıkla Gezdiğiniz Bir sayfada ilginizi çeken bir haber gördünüz ve sayfayı text olarak değilde pfd olarak kaydetmek istediniz. PDFmyURL sizin yardımınıza koşuyor bu gibi durumlarda Basit web tabanlı uygulama olan PDFmyURL'nin kullanımıda oldukça kolay pdf olarak kaydetmek istediğiniz bir sayfanın linkini pdfmyurl sayfasındaki kutucuga yazın ve onay butonuna basın bir iki saniye sonra istediğiniz sayfanın pdf uzantılı dosyası hazır ve bilgisayarınızda olacaktır.,

PDFmyURL sayfasında kendi sunucunuzdan nasıl siteleri pdf haline getirebileceğiniz web sitenize nasıl ekleyebileceğinizi anlatan yardımcı dökümanlar mevcut.

Sayfamızı PDFmyURL üzerinden PDF olarak indirmek için Tıklayınız :)

1 yorum:

Murat dedi ki...

Web sayfalarını PDF çevirmek için, firefox'a "Web2PDF Converter" eklentisi yüklemek daha kolay bir yol. Tek tuşla direk PDF hazır, mail adresi falan girmek gerekmiyor.

Eklenti sayfası:

https://addons.mozilla.org/en-us/firefox/addon/web2pdf-converter/


Bunların haricinde,

Google chrome da açtığınız sayfa üzerinde iken CTRL+P tuşlarına basıldığında karşınıza resimdeki gibi bir sayfa gelecek.Buradan PDF olarak kaydeti seçin.Hiçbir eklenti yüklemeden web sitelerini PDF olarak kaydedebilirsiniz.

Selamlar.