16 Şubat 2010 Salı

Aliens vs Predator 2010 indir

Aliens vs Predator (2010/ENG) indir

Savaş devam ediyor - hayatın farklı formlar birlikte yeniden uzlaşmaz bir mücadele içinde gelir. Aliens vs olarak Predator oyuncular üç heyecan verici bir hikaye kampanyanın yanı sıra, unutulmaz bir çok oyunculu savaşlar, içinde her yarış eşsiz taktik yararlanmak edebilecektir bekleyin. Sinsi kader, acımasız avcılar yarış ait insanlar, uzaylılar ve gezegen BG üzerinde predatör-386, burada kolonistler gizemli bir antik piramit keşfedildi getirdi.

Tarzlar: Aksiyon / FPS / Bilimkurgu
Dil İngilizce
Yıl: 2010
Geliştirici: Rebelion
Yayınevi: SEGA
Boyut: 15,80 GB
Inşaat yasal sahiplerine BG gönderildi olan tüm masrafları mühürlü bir mezar açmak için kişi önlemek gerekir 386 birim. Oyuncular şiddetli bir mücadele, burada bazı hayatta kalmak için çalışıyoruz ve merkez üssü olarak, diğerleri evrenin kaydetmek ve hala diğerlerini deneyin sadece avı olacak!

Oyun Özellikleri:
* Man. ölümcül gezegende Amerikan paraşütçü ziyaret görevinde olduğu her adım son olabilir. Eşitsiz bir savaşta Survival edecek güçlü silah ve patlayıcı etkileyici bir cephanelik.
* Predator. Herhangi bir düşman - Bir kupa, bir düelloda yakalamak istiyorum. Predatör için Mücadele, en ileri teknoloji silah gibi büyük kamuflaj ve pençe bu yaratıkların yeteneğini kullanabilirsiniz.
* Alien. Jaws korkunç tuzak ve pençeleri - herhangi bir bıçak daha keskin. Garip - evrendeki en ölümcül yaratıklar. Onlar için diğer tüm canlıların - bu yalnızca gıda ve ıslahı için bir koza. Karanlıkta Gizle, tavan ve duvar, gözyaşı arasında kayma, lokma ve asit ile düşman yanmak fark edilmeden.
* Üç katlı kampanya. Her yarış - Tarihî, kendi gerçeği ve kendi hedefi. Görünümünün üç farklı noktaları ile bir çatışma bir göz atın.
* Benzersiz çok oyunculu savaşlar. savaş converge in-on line oldukça birbirinden farklı varlıklar. Hayatta kalmak için yolu seçin!

Minimum Sistem Gereksinimleri:
Sistemi: Windows 7 / XP / Vista
İşlemci: 3.2 GHz Intel Pentium 4/Athlon 64 3000 veya eşdeğeri işlemci
Bellek: 1 GB RAM (XP) / 2 GB RAM (Vista)
Video Card: DirectX 128 MB RAM 9.0c uyumlu ekran kartı (NVIDIA 6600 veya daha iyisi, ATI X1600 veya daha iyi)
DirectX ®: DirectX 9.0c


Aliens vs. Predator (2010/ENG)
Aliens vs. Predator (2010/ENG)
Aliens vs. Predator (2010/ENG)
Aliens vs. Predator (2010/ENG)

kaynak

Hiç yorum yok: