Windows 7 Windows Aktivasyon Kaldırma, Windows aktivasyon teknolojiler, windows aktivasyon teknolojileri kaldırma,
Korsan Windows 7 kullananlar Microsoft’un yeni planı çok yakında!
Windows Genuine Advantage Program yöneticisi Joe Williams, bu yöntemin önceden OEM olarak aktive edilmiş gibi gösteren, ya da toplu key oluşturucuları kullanarak kendini orijinal gibi gösteren işletim sistemlerini tespit edebileceğini belirtti. Korsanların geliştirdiği yeni yöntemlere karşı, Microsoft’un da boş durmadığını aktardı.
Yeni uygulama ile birlikte, korsan olarak aktive edilen Windows 7′ler deaktive edilecek. Ancak kullanıcılar bu işlemin ardından Windows 7 dışına itilmeyecek. Onun yerine Windows 7, “korsan kullanım” ile ilgili uyarılar göstererek kullanıcıyı orijinal sürüme geçmesi için uyaracak.
Bir diğer tahmin ise, daha önceki uygulamalarda da olduğu gibi, bu güncellemenin otomatik güncelleme üzerinden geleceği yönündeymiş.
Madem korsana karşı önlem alacaklar en başta orjinal bir Windows’un maliyetini düşürmeleri gerekli. Dünyanın parasını ödemeye gerek yok deyip insanlar korsana yöneliyor. Doğrulama aracına da bi önlem gelicektir mutlaka. Kolay gelsin Joe Williams işin gerçekten zor :D