14 Şubat 2010 Pazar

Dreamhost sevgililer günü promosyonu

Dreamhost sevgililer günü promosyonu,  Dreamhost, Dreamhost promo, Dreamhost promosyon, Host, Promo code, Promosyon kodu
Şu ana kadar bir çok host şirketi denedim. Bunların arasında en beğendiğim şirket dreamhost oldu. Tabii parası el yakmasa daha iyi olurdu. Aslında hesabımı promosyon kodu ile bir yıllık kullanım için almıştım ama daha sonrasında devam ettirme kararı aldım. Ne yazık ki bu kararımı uygulayamadım.
O zamanlar web sitemi dosyalarla doldurmuştum. Ziyaretçi sayım da azımsanmayacak derecedeydi. Neticede kısa bir zamanda 1.3 TB dosya indirilince dreamhost beni banladı. Aslında bunu direk yapmadı. Önce vps serverları önerdi bir çok defa. Daha sonra bir e-posta ile uyardı ama ben dinlemedim. Kısacası kaşındım ve hakettiğimi aldım.
promo
Herneyse dreamhost geçen sene sevgililer gününe özel bir promosyon yayımladı. %97 oranında indirim sağlayan promosyon sadece Amerika için geçerliydi. Ben de dreamhost’un bu sene de böyle bir promosyon yayımlayabileceğini düşündüğüm için sitesine girdim. Dreamhost yine promosyon yapıyordu ama yine sadece Amerika için geçerliydi.
Bunun üzerine Amerika’da olmasam da kendimi Amerika’da gibi gösterip kayıt olabilirmiyim diye araştırmaya başladım. Pek bir şey bulamasam da Amerika ipleri ile girmeyi denedim. Başarılı olamadım. Sonrasında proxy sitelerinden girmeyi denedim. Yine olmadı diyecektim ki proxy free sitesinden bir sürü proxy sitesi denedikten sonra bir tanesinden kayıt olmayı başardım. Ne yazık ki hangi site olduğunu hatırlamıyorum.
Dreamhost’un “777″ promosyon kodunu girdim, kredi kartı bilgilerimi yazdım ama dreamhost parayı hesabımdan çekmedi. 2 haftalık deneme süresi verdi bana. Bu da demek oluyor ki eğer host hoşuma gitmezse 2 hafta sonunda yeni kayıt yaptırdığım alan adı dışında bir şeye para ödemeyeceğim ve alan adını da kullanabileceğim. Gerçekten hoşuma gitti çünkü deneme süresi için başvurmadan beni deneme sürümü içinde göstermesi çok güzel.
Dreamhost, bütün özellikleri sınırsız kılmış. Disk alanı, aylık transfer, e-posta, subdomain, alan adı barındırma vs vs. hepsi sınırsız. Tabii tek eksiği yavaş olması ama domain fiyatına hem domain hem host alınca yavaş olması da çok önemsenecek bir şey değil.
Siteye Buradan Gidiniz

kaynak

Hiç yorum yok: