19 Şubat 2010 Cuma

Twitter ile Yahoo Memeyi birbirine bağlamak


bağlamak, connect, interaction, meme, post, repost, tweet, twitter, vice versa, yahoobağlamak, connect, interaction, meme, post, repost, tweet, twitter, vice versa, yahoo
Yahoo Meme, Microsoft Boku derken teknoloji dünyası iyice terbiyesizleşti. Gelin bunlara bir dur demiyelim ve hesabımızı açıp deneyelim.Meme bütün mikroblog sitelerinden birazcık araklayıp oluşturulmuş bir site. Biraz twitter, biraz friendfeed, biraz wordpress, biraz google buzz. Gerçi buzz sonra çıktı. O sayılmaz. Post yazıp yorum yapabiliyor, repost yapabiliyor, resim, video ve ses yükleyebiliyorsunuz. Ayrıca arayüzü de çok hoş. Kafama yattı yani. Hoşuma da gitti.
http://meme.yahoo.com/
Neyse bu kadar çok mikroblog sitesi olunca haliyle hepsiyle ilgilenemiyor insan. İşimiz gücümüz var olim. O yüzden hadi twitter ile mememizi bağlayalım. Gayet kolay bir işlemle Twitter’dan yazdığınızın Meme’de, Meme’de yazdığınızın Twitter’da görünmesini sağlayabiliyoruz. Bunun için şu adrese tıklayıp Twitter hesabınıza ve Meme hesabınıza erişime izin vermelisiniz.
Twitter ile Meme’yi bağlamak için tıklayın
kaynak

Hiç yorum yok: