12 Şubat 2010 Cuma

Laptop Nasıl Kullanılır ( KOMEDI RESIMLER )

Laptoplar hayatımıza girdiğinden beri sürekli elimizden düşmediler. Bir laptopın aslında tam olarak neler yapabileceğini kestirmek mümkün olmadı. Belki masaüstü bilgisayarlarla savaşmak için daha küçüktüler. Dışardan bakanlar, onları hep kardeş gözüyle gördüler. Masaüstü bilgisayarlar ve kardeşi dizüstü bilgisayarlar.. Bu laptoplar için belki kabul edinilemez bir durumdu ama küçük oldukları için gıklarını çıkaramıyordular. Taa ki içlerindeki masaüstü bilgisayarlara duydukları kin, besledikleri nefret akıl almaz bir hal alana kadar. İşte bu bağlamda bir noktadan sonra laptoplar, 'Yeter artık! Ben, masaüstü bilgisayarın kardeşi değilim. Onlar benim dokunmatik faremin kilidi olamaz.' diyene kadar. Bu sözlerini ispatlamak isteyen bir tutumları vardı elbette.  
Gördüğünüz gibi bu adamın laptopu, laptopluktan çıkarıp neler yaptığına bakın. Bu resimleri gördüğünüzde hemen aklınıza gayet ince bir fikirlilikle hazırlanmış bir ürün reklamı, ya da adamın geri zekalılığın boyutlarını göstermek amacıyla yapmış olduğu bir gösteri olduğu gelebilir.
Bence bu bir savaş. Laptopların, masaüstü bilgisayarlara karşı açmış olduğu bir savaş. Kazanmış da görünüyorlar.. Çünkü masaüstü bilgisayarlar, bir kablo yığını ve kapladıkları hacimleriyle selülit yığınına dönmüş bir kadın gibi mide bulandırmaktan başka bir işe yaramaz olmuşlar. Bir de gelin görün ki bir laptop, yeri geldiğinde bir mutfak gereci, salın denizde ilerlemesini sağlayan kürek veya güneşli bir günde sizi güneşten koruyan bir yastık olarak karşınıza çıkabilir.  

 
kaynak

Hiç yorum yok: