21 Şubat 2010 Pazar

Beşiktaş Galatasaray BJK-GS maç özeti golleri video izle 21 Şubat

    İlk 11 açıklandı derken son anda bazı değişiklikler oldu.
    İşte ilk 11’imiz… Leo Franco, Uğur, Neill, Emre Güngör, Hakan Balta, Barış, Mehmet Topal, Caner, Keita, Elano, Arda.
    Leo istikrarsız bir grafik çizse de Atletico karşılaşmasında oynadığı futbol genel olarak beğenildi. Ancak hala tam olarak güven vermiyor. Bazen iyi oynuyor, bazen de kalesinde çok kolay gol görüyor. Umarım iyi maçlarından birini çıkarır.
    Uğur kim ne derse desin eski Uğur’u aratıyor. O iki-üç kişiyi geçip sıfıra inen, Etkili ortalar açan, yeri geldiğinde şut çekebilen Uğur’la şimdiki Uğur’un arasında çok fazla olmasa da fark var. Umarım gününde olur.
    Neill ve Emre GÜNGÖR son haftalardaki uyumuyla dikkat çekti. Emre sakatlıktan çıktıktan sonra güzel bir başlangıç yaptı. Neill ise Galatasaray’ımıza katıldıktan sonra defansımız biraz da olsa toparlandı. İkiside formda.
    Hakan BALTA Türkiye’nin en iyi sol beki. Caner’in sol beke çekilmesi farklı bir arayış içine girmekti bana göre. Hakan’ın da kondisyonu yerinde. En iyi seçim bu.
    Mehmet TOPAL ve Barış’ a gelecek olursak. İkisi de fizik olarak güçlü isimler. Orta sahadaki kapışmadan galip çıkabilmemiz için en iyi seçim buydu. Ayrıca kenarda da Mustafa  gibi bir isimin hazır da olması da bizim için bir şanstır.
    Caner hafta içi oyundan alındığında Rijkaard’a tepki göstermişti. Ancak sonradan özür dileyip Rijkaard’ın gönlünü almasını bildi. Bana göre Caner tercihi doğrudur. Son dereve bileklerine hakim ve hızlı olan Caner’ i İbrahim ÜZÜLMEZ’in tutması biraz zor gözüküyor.
    Keita Atletico karşılaşmasının ilk yarısında adeta saç-baş yoldurdu. Sonra müthiş bir dönüş yaparak maçı alan isim oldu. O’nun sağ kulvarı otoban haline çevirmesine çok ihtiyacımız var.
    Elano son haftalardaki form yükselişiyle dikkat çekiyor. Yeri geldiğinde defansına yardım eden, yeri geldiğinde de çok iyi servis yapan ve pozisyona giren bir Elano sahada olacak.
    Arda yine kendi mevkisinde oynamıyor. Rijkaard Arda’dan forvet yaratmaya çalışıyor. Ama son haftalarda görüyouz ki bu pek işe yaramıyor. Jo’nun da dönecek olması bizi sevindiren taraf. İnşallah Arda’nın son forvet oynadığı karşılaşma olur. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında Caner-Jo değişikliği olabilir. Bu da Arda’nın sola Jo’nun da forvete geçmesi demek. İşte o zaman gerçek Galatasaray’ı izleyeceğiz.

Hiç yorum yok: