10 Şubat 2010 Çarşamba

Turkcell MobilTV İphone uygulaması


mobiltv3G’nin en gelişmiş yeteneklerinden olan mobil TV yayını Turkcell’in geliştirdiği MobilTV uygulaması ile iPhone kullanıcılarına sunuluyor. Sevilen filmler, diziler ve spor karşılaşmalarının akıcı bir şekilde izlenmesini sağlayan Turkcell MobilTV uygulaması App Store’da yerini aldı. Yayın hakkı sözleşmeleri sebebiyle sadece yurtiçinde Turkcell müşterileri tarafından kullanılabilecek olan uygulama günlük ve aylık olarak tarifelendirilebiliyor. Bu tarifelerden iPhone MobilTV standart paketi 28 Şubat’a kadar indirimli olup aylık 4.95 TL / 35 kontör, günlük 1 TL / 7 kontör ile ücretlendirilirken, Lig TV paketi ise aylık 19.9 TL / 130 kontör, günlük 9.9 TL / 70 kontör ile ücretlendiriliyor. Lig TV paketi için aylık kullanım limiti 20 saat, günlük kullanım limiti ise 8 saat olarak belirlenmiş. iPhone kullanıcıları uygulamayı http://itunes.apple.com/tr/app/turkcell-mobiltv/id348767205 adresinden indirip hemen kullanmaya başlayabilirler.
mobiljpgmobil1

KULLANIM BİLGİLERİ

  • Aylık paketler dönem sonunda otomatik olarak yenilenir. Günlük paketler 24 saat sonunda sona erer.
  • Yayın hakları nedeniyle Turkcell Mobil TV uygulamasını sadece Türkiye’de yaşayan Turkcell aboneleri kullanabilmektedir. Wi-Fi’da iken uygulamanın başında sorgulanan lokasyon bilgisi bu kontrol içindir.
  • iPhone MobilTV Paketleri, iPhone dışındaki diğer cihazlarda kullanılamaz.
  • Paketlerin içeriği gelecek yeni TV kanallarıyla sürekli zenginleştirilmeye devam edilecektir.
  • Yayın kalitesi açılıştan bir müddet sonra bağlantı hızına göre otomatik olarak ayarlanmaktadır.
  • Uygulamanın Turkcell şebekesi (EDGE/3G) üzerinden kullanımı sırasında veri (data) bağlantısı ücretsizdir.
  • iPhone MobilTV servisinden, 3G abonesi olan iPhone 3G ve 3GS sahipleri yararlanabilir. 3G yazıpm 2323′e SMS atarak ücretsiz 3G abonesi olunabilir.
  • iPhone yazılımı 3.0.1 olan kullanıcılar, kanalları izlemeye çalıştıklarında “The server is not correctly configured” hatası almaktadırlar. Bu sorunu çözmeye çalışıyoruz fakat cihazınızı daha güncel bir versiyon olan 3.1.3′e geçirerek de kendiniz hızlıca çözebilirsiniz.
kaynak

Hiç yorum yok: