26 Şubat 2010 Cuma

Smile adsl internetini taşı kampanyasında son 3 gün

adsl, avantajlar, internetini taşı, kampanya, smileSmile adsl’in başlattığı internetini taşıma kampanyası için son 3 gün kaldı.Peki internet nasıl taşınır acaba.Smile adsl’in bu maksatla oluşturduğu sayfada bu konu hakkında yapılan açıklama şöyle”İnternet nasıl taşınır?smile adsl aboneliğinizi başlatabilmeniz için, hali hazırda bir adsl aboneliğiniz varsa bu aboneliği mevcut internet servis sağlayıcınıza başvurarak iptal ettirmeniz gerekmektedir.adsl servis sağlayıcınıza ya da bağlı bulunduğunuz işletme müdürlüğüne şahsen başvurmanız gerekmektedir.”Peki nedir bu kampanyanın detayları;Eğer ki internetinizi bu kampanya kapsamın da taşırsanız belli avantajlar sizleri bekliyor.Peki nedir bu avantajlar derseniz.
12 ay kapsamındda
Limitli paketlerde 2 ay internet erişimi ve aktivasyon ücretsiz olarak sunulmuş.Limitsiz internet ise 6 ay boyunca limitli fiyatına, üstelik aktivasyon ücretsiz.
18 ay kapsamında
Limitli paketlerde 3 ay internet erişimi ve aktivasyon ücretsiz. Limitsiz internet ise 9 ay boyunca limitli fiyatına, üstelik aktivasyon ücretsiz.
24 ay kapsamında
Limitli paketlerde 4 ay internet erişimi ve aktivasyon ücretsiz.Limitsiz internet ise 12 ay boyunca limitli fiyatına, üstelik aktivasyon ücretsiz.
Eğer ki internetini taşımaya kara verirseniz internetini taşı kampanyanın sayfasının alt kısmındaki açıklamaları dikkatle okuyun çünkü bunlar kullanıcı için son derece önemli açıklamalar.kaynak

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Super hele hıyarlı baba sahnesı (yusuf beyy)