14 Şubat 2010 Pazar

en iyi antivirüs programı SiZSiNiZ

bilgisayar güvenliği, güvenlik, güvenlik yazılımları, virüs korma yazılımları, virüs temizleme,  en iyi antivirüs, anti virüs, en iyi antivirüs programı, indir

Günümüzde antivirüs programları ne kadar gelişmiş olsada siz yine de tamamen onlara güvenmeyin.Çünkü internet ortamın da iseniz hiçbir zaman tamamen güvende değilsiniz.
Peki internet ortamın da güvende kalmanın en iyi yolları nelerdir.En öncelikli olan sistemimizi ve antivirüs programımızı güncel tutmalıyız.Ne kadar günceleme yaparsak yapalım zararlı yazılımlardan yüzdeyüz korunucağımızı kimse tam olarak söyleyemez.

Online tarama hizmeti olan SurfRight’in analizine göre zararlı yazılımlardan tamamen kurtulmak imkansız.SurfRight’ın HitmanPro 3 davranış analiz taraması, 78.000 bilgisayarın 25.000′inde güncel anti-virüs yazılımı olmasına karşın zararlı yazılım barındırıyor.

Peki sadece antivirüs programı kullanmak yeterlimi tabiki yetersiz.Komple internet güvenliği paketleri günümüz internet ortamında daha mantıklı bir kullanım alanı oluşturuyor.Yine günümüzde internet kullanıcılarına yönelik araştırmada toplam kullanıcıların dörtte biri internette güvenliğine dikkat etmiyor.Yani sistemini ve güvenlik yazılımını güncel tutmuyor.

Eğer internet ortamında kendinizi korumak istiyorsanız günümüzde kople internet güvenliği çözümleri mevcut.Örneğin Kaspersky internet security gibi.Bu ürünlerin deneme sistemleri mevcut.Deneme sürümlerini kullanıp eğer beğenirseniz lisansını satın alıp kullanacağınız bir çok güvenlik yazılımları mevcut.

kaynak

Hiç yorum yok: