14 Ocak 2010 Perşembe

Bilgisayar kullanımı kolaylaşıyor

Geçmişe oranla günümüzde bilgisayar kullanımı çok daha fazla oranda diyebiliriz. Artık neredeyse her evde bir bilgisayar devri kapanıp, her evde bir laptop ve masaüstü bilgisayar devri başlamak üzere…
Durum böyle olunca ve telekomunikasyon firmalarının kampanya üzerine kampanya düzenleyince internet kullanım yoğunluğunun neden bu kadar üst seviyede olduğu anlaşılıyor. Peki ama internet kullanımını kolaylaştıran online web hizmetleri yok mu? Elbette ki işiniz eskiye oranla çok daha kolay diyebilirim…
wetransfer: Dosya transferini kolaylaştıran ve 2 gb dosya yükleme kapasitesi olan wetransfer, arkadaşlarınıza ve internet sitelerine paylaşımda bulunmanıza olanak tanıyor. Bu sayede rahat ve hızlı bir biçimde arşivlerinizi paylaşabilirsiniz. Gerekli tüm bilgileri wetransfer‘in sitesinden öğrenebilirsiniz.
wetransfer

youblisher: pdf ile hazırladığınız dosyaları bu araç sayesinde güzel bir kitapçık haline dönüştürebilirsiniz. Hatta bu kitapçığın bir bağlantısını sitenize ekleyebilirsiniz.
youblisher
mitto: Çokmu unutkansınız? Bilgisayarınızı sizden başkalarıda kullandığı için parolarınızı kaydedemiyor musunuz? İşte mitto sizin işinizi kolaylaştırıyor… Sizin yerinize parolalarınızı güvenli bir şekilde saklıyor.
mitto
squareleaf: Defter kullanmak tarih oluyor. Artık interneti olan heryerden bu araç sayesinde yazdığınız notlara ulaşabilirsiniz. Göze hitap edecek şekilde renklendirebilir ve boyutlandırabilirsiniz.Ancak üzülerek söylüyoruz ki, Türkçe karakter desteklemiyor.
squareleaf
flockdraw: Bu araç sayesinde internet olan heryerde çizimler yapabileceksiniz. Ve bu çizimleri paylaşabileceksiniz.
flockdraw
profilder: Profil hazırlamakta amatörseniz bu araç sizin için. Twitter ve Friendster profillerinizi bu site üzerinden hazırlayabilirsiniz.
profilder

Hiç yorum yok: