14 Ocak 2010 Perşembe

QuixApp.com - sık kullanılanlara heryerden erişin

blogherseydir.blogspot.com
QuixApp

Linklerinizi taşımak o kadar da zor değildir, ama kesinlikle sıkıcı. Ve eğer fazla bir veya iki masaüstü için de içine bir şey oldukça zaman alıcı bir işlem olmaktadır. Bu yüzden etrafınızda Quix gibi araçlara sahip olabilmek iyidir.

Sizin kullandığınız herhangi bir tarayıcıdan favori sitelerine erişim yetkisi bir bookmarklet olarak tanımlayabilirsiniz. Tüm yapmanız gereken bookmarklet için kısayol hatırlıyorum, ve eğer ilk kez bunu kullanıyor ve sadece onun ekranın önünde oturdu varsa size herhangi bir masaüstü onları erişen olursa olsun, sahip olacak.



Belirli bir şekilde, Quix bir istem açıldığında başlangıç tarayıcınız için gerçek bir komut satırı benzer, ve komutları sizin girişine yanıt verir. Hem basit ve karmaşık komutlar tarafından anlaşılır ve siteler gitmek ve orada doğru komut girerek aynı anda eylemler gerçekleştiriyorlar. Komutların tam listesi sitesinde, kullanılabilir ve farklı gruplar halinde bu tür "Temel komutları" olarak ikiye ayrılıyor, "Sosyal komutları" ve "SEO," sadece üç isme. Kendinize check it out I tavsiye olarak liste ne kadar esnek Quix olmak çıkmak için gerçek bir gösterge verir.

Şimdi Bu uygulama ile ilgili bir video izleyeceğiz.

Hiç yorum yok: