17 Ocak 2010 Pazar

TTNET Ücretsiz 6 Ay İnternet Kampanyası

Ücretsiz 6 Ay İnternet
İnternetsiz bilgisayarın emin olun hiç bir keyfi yoktur. Emin olun sadece bilgisayar programları ya da oyunları ile belli bir vakte kadar keyif ve bilgi alabilirsiniz. Fakat belli bir zaman sonra bilgi alanınız kısıtlanır. Hem daha çok bilgi hem de daha çok eğlence için bilgisayarınıza internet bağlattırabilirsiniz.
ttnet, 6 ay ücretsiz internet kampanyası, ttnet kampanya
Ttnet her bilgisayarın internet bağlantısının olması için muhteşem bir kampanya düzenliyor. Bu kampanya aracılığı ile örneğin altı ay hiç bir şekil de fatura ödemeyeceksiniz. 1Mb sınırsız internet bağlantısı aldığınız takdir de 6*45 lira kar’a geçmiş olacaksınız. Günümüzde her ürünün pahalı olmasından ve vergilerin oldukça yüksek olmasından dolayı insanlar hiç bir hizmet alamıyor.
Fakat ttnet kullanıcılarının artmasına yönelik böyle bir muhteşem kampanya düzenledi. Kampanya tarihi beş ay için geçerlidir.

Beş ay içerisinde her hangi bir ttnet bağlantı noktasına giderek internet hizmeti alabilirsiniz. İnternet ile tüm dünyaya ulaşmakta mümkündür. Kendinizi tüm dünyaya duyurmaya ne dersiniz ?

Hiç yorum yok: