18 Ocak 2010 Pazartesi

Messenger Plus Live Windows live messenger 2010 msn 2010 Uyumlu

Windows live messenger plus 2010 indir
Messenger Plus! Live, Windows Live Messenger için neredeyse standart hale gelmiş, yaygın kullanım bulmuş bir eklentidir.

MSN'de
geniş bir yelpazede değişiklik yapma imkanı veren bu eklentinin sayısız avantajı var. Bunlardan belki de en basit ama en etkililerinden bir tanesi, aynı anda bütün bağlantılara mesaj atabilmek. Bazı özellikler Plus'a has, bazıları MSN'de var ama Plus ile daha iyi hale getirilmiş.

Yazılımı indirip normal bir şekilde kurarken dikkat etmeniz gereken en önemli şey, beraberinde kurmak istediği sponsor yazılımı kurmamak. Bu tür yazılımlar genellikle baş ağrıtmak dışında işe yaramazlar. Elbette istisnalar vardır ve inceleyip kendi kararınızı kendiniz de verebilirsiniz.

Kurulum esnasında size sunulan seçenekleri de incelerseniz, yazılım hakkında oldukça detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Msn izleme
msn 2010 plus live messenger izleme

Olay görüntüleme özelliği kimin online olduğunu ya da çıktığını görmek için gayet
kullanışlı.

Birisine söyleyecek bir şeyleriniz varsa ve offline mesaj atmak istemiyorsanız, uyarıyı gördüğünüzde aklınıza gelecektir. MSN'in sunduğu özellikten çok daha kapsamlı olan bu özellik arkadaşlarınızın dinlediği parçaların da kaydını tutar. Böylece daha sonra sohbet için bir başlangıç noktanız olur.

Messenger Plus! Live'daki konuşma geçmişini görüntüleme özelliği de oldukça başarılı. Geçmiş konuşmalarınızı gözden geçirirken arayüz ile
rahat ediyorsunuz, ayrıca şifre ile bunları koruyabiliyorsunuz.

Bağlantı listenizi temizleme özelliği ile MSN listenizi dolduran görüşmediğiniz insanları çıkartabilirsiniz. Hızlı ve kolay bir temizliğe imkan tanınmış.

Çok özel ve kişisel bir görüşme yaparken odaya birisi girerse, iş yerinde patron baskınına maruz kalırsanız Control+Space tuşlarıyla Windows Live Messenger'ı kilitleyebilirsiniz. Bütün konuşmalar küçültülür ve Messenger'da olduğunuz anlaşılmaz.

Karşınızdaki kullanıcıda da aynı yazılım kuruluysa konuşmalara ses ekleyebilirsiniz, sesli görüşme yapmak istemiyorsanız, hazır ses efektleriyle zenginleştirilmiş, eğlenceli bir sohbet mümkün.

Kendi kişiselleştirilmiş durumunuzu ve bilgisayar başında olmadığınız zaman gösterilen mesajları belirleyebilirsiniz. Bilgisayar başında olmadığınız zamanlar için otomatik cevaplar da ayarlayabilirsiniz. Size mesaj atanlar otomatik cevap alırlar.

Bunlarla da bitmiyor, çeşitli scriptler indirerek Messenger Plus! Live'ı daha kullanışlı hale getirebilirsiniz.

Hiç yorum yok: