20 Ocak 2010 Çarşamba

USB Kablosuz Modemler

Laptoplar için yeni moda USB wireless modemler. İnternetsiz bilgisayarın hiçbir işe yaramayacağı gibi bilgisayarsız internet de hiçbir işe yaramaz. Laptop için iyi bir bağlantı istiyorsanız geniş bantlı bir internet sağlayıcı almalısınız. Cep telefonunuzla bir bağlantıya sahip olabilirsiniz fakat çok hızlı olmayacağı kesin.
Son Moda USB Modemler, kablosuz usb, kablosuz wlan, dongle, wireless, Teknoloji, İnternet, özellik, usb modem
Eğer bir  wireless modem almak istiyorsanız reklamlara kanmamanız tavsiyemizdir. Öncelikle bu servisi daha önce kullanmış kişilerin yorumlarını dinlemek en mantıklı hareket olacaktır. Olumlu yorumlarla karşılaşabileceğiniz gibi olumsuz yorumlarla da karşılaşacaksınızdır muhtemelen.
İkinci yapmamız gereken ise fiyat araştırması. İnternet üzerinden fiyatları araştırabileceğimiz gibi direk servis sağlayıcısına giderek de bir araştırma yapabiliriz. Hatta servis sağlayıcısına gittiğinizde deneme şansına bile sahip olabilirsiniz.
Bilgisayarınıza USB modem alırken cihazınız ile uyumluluğunu da kontrol etmeyi unutmayın. Kablolarını ve sürücü özelliklerini iyice öğrenin.
Özellikle sık sık seyehat ediyorsanız geniş çapta yaygın olan bir servis sağlayıcı ile çalışmanız sizin açınızdan daha yararlı olacaktır.
Kablosuz ağların tehditlere açık olacağını ve böylece sizi zor durumda bırakabileceğini unutmayarak yüksek güvenlikli şifreleme özelliklerinin olduğundan emin olun.
Bunların hepsine dikkat ettikten sonra keyifli bir internet için hazırsınız demektir. Şimdiden kolay gelsin.

Hiç yorum yok: