1 Şubat 2010 Pazartesi

sevgililer günü hediye alternatifleri

sevgililer günü hediye fikirleri, sevgililer günü hediye seçenekleri, sevgililer günü hediye çeşitleri, sevgililer günü hediye paketleri, sevgililer günü hediye seçimi, sevgililer günü hediye önerileri, sevgililer günü hediye alternatifleri, bonny food, kek çiçeği, lezzet çiçeği, sevgililer günü, şeker çiçeği
Sevgililer günü yaklaşıyor. Şunun şurasında iki hafta gibi az bir süre kaldı. Belki birine açılmak için bugünü bekliyorsun. Belki de birlikte olduğun kişi ile ilk sevgililer günün ya da siz birçok yılı geride bıraktınız birlikte... Peki, neler yapacağına karar verdin mi?
Birlikte olduğun ya da olmak istediğin insanı iyi tanımalısın. Gerçekten nasıl birşey istediğini iyi tahmin etmelisin. Bugüne ait güzel anılar bırakabilmen için hediyen ya da süprizin etkili olmalı. Bunun için her zaman çok para harcaman gerekmeyebilir. Bir kutu çikolata, bir demet çiçek de olabilir. Aslına bakarsan bu ikisini bir arada bulabileceğin bir ürün var.
Bonny Food Lezzet Çiçeklerini duydun mu? Çiçek çikolata ! Yenilebilir çiçek ! Çikolata çiçeği ! Sen ne dersen o :) Kurabiyeler de var. Hemen hemen herkesin böyle bir ürüne süper tepki vereceğini düşünüyorum. Siteyi açtığımda resmen ağzım sulandı. :) Hangisinden sipariş versem diye bakınıyorum.
Harika değil mi? :) Hem kargo ücreti de ödemiyorsun.

Bilgi ve siparişleriniz için burayı tıklayınız

Hiç yorum yok: